ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από την Βουλγαρία, στην Τουρκία!

Από την Βουλγαρία, στην Τουρκία!

 Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό, στην επική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ο «Τζόλα» είχε κληθεί ξανά στο παρελθόν να λάβει μέρος σε «ρώσικη ρουλέτα» πέναλτι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδειξε πως έχει «ωριμάσει» και σε αυτό τον τομέα. Αναλυτικότερα, ο 21χρονος τερματοφύλακας, είχε παίξει το 2021 και στον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι μετά από το 2-2 της κανονικής διάρκειας και ο Τζολάκης δεν είχε πιάσει κανένα από τα τέσσερα «χτυπήματα» των Βούλγαρων, ενώ για τον θρύλο σκόραρε μόνο ο Κένι Λαλά.

 Ο Τζολάκης αυτή τη φορά όμως, απέκρουσε τρία πέναλτι και θα μπορούσαν να ήταν και τέσσερα, αν η μπάλα δεν του τα… χάλαγε, στη δεύτερη εκτέλεση. Aπό εκεί και πέρα, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε πιάσει πέναλτι για τελευταία φορά, σε κανονική διάρκεια αγώνα, στις 25 Ιανουαρίου του 2023, όταν για το Κύπελλο Ελλάδας, απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι, στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 Άλλωστε, ο «Τζόλα», ήταν μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για να πάρει τον τίτλο του MVP των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά τελικά πήρε τη δεύτερη θέση στη σχετική ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, ο Γιουτγκλά της Κλαμπ Μπριζ που «σάρωσε» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήρε την πρώτη θέση, ενώ οι Κας (Άστον Βίλα) και Μπιράγκι (Φιορεντίνα), συμπλήρωσαν την τετράδα των κορυφαίων της αγωνιστικής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ