ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tα βρίσκει σκούρα ο Μπονούτσι!

Tα βρίσκει σκούρα ο Μπονούτσι!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει «ακούσει» πολλά, για το χαμένο πέναλτι του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ιταλία, πέρασε σαν αλλαγή στο φινάλε του αγώνα από τον Ισμαίλ Καρτάλ και αστόχησε στο πέμπτο πέναλτι, αφού ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έπεσε στη σωστή πλευρά και έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, στον θρύλο.

 Ο Μπονούτσι, είχε παίξει ως αλλαγή και στον αγώνα στο Φάληρο για έξι λεπτά και η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, αλλά αυτές δεν ήταν οι πρώτες φορές που ο έμπειρος σέντερ μπακ έπαιξε αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Στο παρελθόν είχε παίξει και τη σεζόν 2014-15 στους αγώνες του θρύλου με αντίπαλο την Γιουβέντους, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, έφυγε και πάλι ηττημένος από το Φάληρο, αφού έχασε με 1-0 με την ιταλική ομάδα. Στον πάγκο του θρύλου βρισκόταν ο Μίτσελ και σκόρερ ήταν ο Κασάμι. Νικητής ήταν μόνο στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Τορίνο, όπου η Γιούβε επικράτησε πολύ δύσκολα, με 3-2 και ο Μπονούτσι είχε παίξει για 90 λεπτά.

Σίγουρα ο Μπονούτσι δεν θα ήθελε να δει ξανά μπροστά του τον Ολυμπιακό και λογικά δύσκολα θα τον συναντήσει ξανά, αφού υπήρχαν φήμες πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ