ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κίνι: «Ο κόουτς μας έφερε ηρεμία»

Κίνι: «Ο κόουτς μας έφερε ηρεμία»

Ο Κίνι κλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον Ροντινέι και όχι μόνο τα πήγε εξαιρετικά, αλλά πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Ο 34χρονος Ισπανός μπακ πλέον μετράει 275 λεπτά υπό την τεχνική ηγεσία του Μεντιλίμπαρ και μιλώντας μετά τέλος του αγώνα αποθέωσε τη δουλειά που κάνει ο συμπατριώτης του.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν», είπε αρχικά.

Για το πώς άλλαξε το πρόσωπο του Ολυμπιακού επί Μεντιλίμπαρ είπε: «Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ