ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αιχμές Κούγια για το Άρης-ΑΕΚ!

Αιχμές Κούγια για το Άρης-ΑΕΚ!

«Πυρ και μανία» ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ.

Ο νομικός σύμβουλος των Πειραιωτών άφησε αιχμές για τον Άκη Μάντζιο και τον Θεόδωρο Καρυπίδη σχετικά με το ματς του Άρη με την ΑΕΚ και κάλεσε τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ελέγξει τις αποδόσεις στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ