ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος... απόλαυση!

Θρύλος... απόλαυση!

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ «βαριά». Η πιο «βαριά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δύναμη που έχει αυτός ο σύλλογος, αλλά και αυτή που παίρνει από τον κόσμο του, από το γήπεδο του, είναι τεράστια. Και φάνηκαν αυτά στο χθεσινό (21/4) ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έστειλε το πιο ηχηρό «μήνυμα» τίτλου! Δεν είναι μόνο η νίκη με 2-1. Η εμφάνιση του Θρύλου απέναντι στους «ασπρόμαυρους» ήταν συγκλονιστική. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση. Η πιο γεμάτη. Απολαυστικό ποδόσφαιρο. Πάθος, ψυχή και καρδιά στο χορτάρι.

Παρότι ξόδεψαν πολύτιμη για 120 λεπτά στην Τουρκία παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στην Πόλη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν «μάσησαν». Παρότι, ο «Μέντι» έκανε εκτεταμένο ροτέισον με 8 παίκτες στο αρχικό σχήμα,  όπου δεν βρέθηκαν σε αυτό με την Φενέρ και βρέθηκε ο τρόπος να έρθει τόσο εύκολα αυτή τη νίκη, παρά το τελικό 2-0. Μια νίκη-εμφάνιση, με την οποία έστειλαν «μήνυμα» στους «απέναντι», ότι δεν πρόκειται να παρατήσουν τη «μάχη» για το 48ο πρωτάθλημα!

Η πίεση και το «πρέπει» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ μεγάλη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πείσμωσαν. Τα έδωσαν όλα στο χορτάρι του Ναού και «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ. Τον κέρδισαν κατά κράτος, δημιουργώντας αμέτρητες ευκαιρίες.

Το 2-1, μάλιστα, αδικεί τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ. Και αυτό τα «λέει» όλα.

Η ομάδα του Πειραιά παραμένει σε απόσταση «βολής», έχοντας φυσικά και ένα ματς λιγότερο και σίγουρα στα εναπομείναντα πέντε, θα παιχτούν πολλά. Με τον τρόπο, μάλιστα, που ήρθε η χθεσινή νίκη, ο Ολυμπιακός γέμισε με αυτοπεποίθηση. Γέμισε με την καλύτερη ψυχολογία, ενόψει του ματς με τον Άρη του Καρυπίδη, την Τετάρτη (24/4) στο «Βικελίδης». Εκεί, όπου θα δώσει έναν ακόμα «τελικό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ