ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος και στο Μπέρμπιγχαμ!

Θρύλος και στο Μπέρμπιγχαμ!

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του, ούτε στο Μπέρμπιγχαμ της Αγγλίας. Ποτέ δεν είναι μόνος του και δεν θα είναι. Ο κόσμος του φροντίζει για αυτό, σε όλα τα γήπεδα στην Ευρώπη. Έτσι και στο «Βίλα Παρκ», στο οποίο οι ΓΑΥΡΟΙ θα δώσουν την Μ. Πέμπτη (2/5) το παρών. Και μάλιστα σε ικανό αριθμό. Περίπου 2.100 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι παρόντες, στο γήπεδο στο οποίο ο Θρύλος παίζει εν πολλοίς το ευρωπαϊκό του μέλλον! Ένας σημαντικός αριθμός, αν μη τι άλλο.

Πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι ταξιδεύουν από τις γύρω χώρες, αλλά και από την Αγγλία. Η δίψα των οποίων να δουν τον Ολυμπιακό είναι πάντα μεγάλη, ειδικά που διακυβεύεται και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League, στην OPAP Arena. Και έτσι, δεν χάνουν ευκαιρία να δώσουν το παρών την Μ. Πέμπτη, στο «Βίλα Παρκ», για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να τη στηρίξουν.

Φυσικά, οπαδοί του Θρύλου έχουν ταξιδέψει και από την Ελλάδα και θα είναι δίπλα στην ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, την οποία εκείνη έχει, απέναντι στη  Άστον Βίλα. Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δώσει το παρών σε μεγάλα ματς του Ολυμπιακού και έχουν στηρίξει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, όπου έχει παίξει ο Θρύλος. Το ίδιο θα κάνουν και αύριο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ