ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To παραδέχτηκε και η Μίλαν!

To παραδέχτηκε και η Μίλαν!

Όλος ο κόσμος τρελάθηκε με την σούπερ εικόνα του Ολυμπιακού Κ19 στον τελικό. Είναι ενδεικτικό πως η ιταλική Gazzetta dello Sport φιλοξένησε διθυραμβικά σχόλια, αποθεώνοντας τους Πειραιώτες για την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές Ευρώπης. Αναλυτικότερα, η διάσημη ιταλική εφημερίδα έγραψε: «Το όνειρο της Μίλαν γκρεμίστηκε σε ερυθρόλευκο βράχο", "Το ταξίδι της Μίλαν έπεσε πάνω στον Μουζακίτη, στον Παπακανέλλο και στον Μπακούλα", "Οι Έλληνες καθάρισαν τους Ροσονέρι μέσα σε επτά λεπτά"».

Ακόμα και οι Γερμανοί όμως δεν ξέχασαν το επίτευγμα των Νέων του Ολυμπιακού. Άλλωστε, η Μπάγερν Μονάχου είχε περάσει ένα εφιαλτικό βράδυ απέναντι στον θρύλο, στο Μόναχο, όταν και ηττήθηκε με 1-3, στη φάση των «8». Το «kicker» σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Νικητές του Youth League, ο Ολυμπιακός Πειραιώς κ19! Μέσα σε έξι λεπτά, οι Έλληνες έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στην Μίλαν. Το ονειρικό γκολ του Μπακούλα, στο 3-0 είναι το αποκορύφωμα του τελικού αγώνα στην Νιόν»! Φυσικά υπάρχει και σχετική φωτογραφία με το τρομερό «ψαλιδάκι».

To σημαντικότερο; Πως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «ροσονέρι» αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και μεταξύ άλλων στο report του αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ανέφεραν: «Ο δυνατός Ολυμπιακός πανηγύρισε και πρέπει να τον συγχαρούμε που αποδείχθηκε καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάρις σε μία φονική του αντεπίθεση στο παιχνίδι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ