ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέρνα από πάνω του Θρύλε!

Πέρνα από πάνω του Θρύλε!

Ο Θρύλος είναι ΕΔΩ και ρίχνεται ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Απέναντί του ο Άρης, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες, στο παρελθόν. Σέντρα στις 19:30.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξέρει καλά πως εκτός από τις αγωνιστικές δυσκολίες, καραδοκούν πάντοτε και οι κίνδυνοι να… «εξυγιανθεί», από το πουθενά. Αποτέλεσμα αυτού είναι όλη η ομάδα να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή. Στην τσίτα. Και έτσι πρέπει, εδώ που τα λέμε, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για λάθος, σήμερα στο Βικελίδης.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και η επική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, όπου προηγήθηκε έχει πάει την αυτοπεποίθηση των παικτών στα ύψη. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή το ματς με τον Άρη, για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρόντισε να το τονίσει αυτό στους παίκτες του.

Το σκορ μικρή σημασία έχει, σε τέτοια παιχνίδια. Σε δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε καλά οργανωμένες ομάδες, οι οποίες παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, λες και παίζουν… τίτλο. Ή την κατηγορία. Ματς «ζωής ή θανάτου». Έτσι πρέπει να το δει και ο Θρύλος, ωστόσο, εάν θέλει να έχει ελπίδες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, από την Θεσσαλονίκη. Την έχει «πατήσει», απέναντι στον Άρη στο παρελθόν, όμως και ξέρει πως και το γήπεδο είναι δύσκολο, αλλά και ο αντίπαλος.

Ο Ολυμπιακός τα έχει πάει πολύ καλά στα ματς ενάντια στον Άρη αυτή τη σεζόν, καθώς μετρά 3/3 στα ματς που έδωσε κόντρα στους «κίτρινους» για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα playoffs και ελπίσουμε να γίνει το 4/4.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ