ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην… τσίτα τον Ντόη!

Στην… τσίτα τον Ντόη!

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος βρέθηκε ξανά ο Ανδρέας Ντόη. Ο νεαρός σέντερ μπακ, είχε θετική εμφάνιση στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός πως στο φινάλε αποβλήθηκε. Ο Μεντιλίμπαρ τον χρησιμοποίησε ως βασικό σε ματς Σούπερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από το ντέρμπι της Λεωφόρου στις 4 Φεβρουαρίου, όταν και μετά από το φινάλε του αγώνα, αποτέλεσε παρελθόν ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ντόη έχει τη «συμμετοχή» στο γκολ που πέτυχε ο Μορόν για το 1-0 του Άρη (με τους Πειραιώτες βέβαια να ζητάνε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση που… έκλεψε τη μπάλα ο φορ των «κίτρινων»), αλλά γενικότερα ο Μεντιλίμπαρ ζήταγε πολλά παραπάνω από τον ποδοσφαιριστή του, τον οποίο και είχε στην… τσίτα από νωρίς.

Αναλυτικότερα, ο 63χρονος τεχνικός ήθελε περισσότερη προσοχή στις τοποθετήσεις του υψηλόσωμου αμυντικού, ενώ ήθελε καλύτερες αντιδράσεις από αυτών στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Μάντζιου. Παράλληλα, του έλεγε συνεχώς να έχει πιο γρήγορες μεταβιβάσεις. Είναι κάτι που ζητάει από τους αμυντικούς του συνεχώς.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα της Πέμπτης με την Άστον Βίλα, ο Ντόη δεν θα είναι διαθέσιμος (όπως και ο Μασούρας) λόγω καρτών και έτσι οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας για τον «Μέντι» είναι συγκεκριμένες. Αυτές του Νταβίντ Κάρμο και του Παναγιώτη Ρέτσου που επιστρέφει στην Ευρώπη. Προέχει πάντως ο αγώνας με την Λαμία, την Κυριακή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ