ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο το ματς με τη Λαμία στο μυαλό του!

Μόνο το ματς με τη Λαμία στο μυαλό του!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (28/4, 17.00), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει «λοκάρει» τη νίκη σε αυτό το ματς.

Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως έχει αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα με τον Άρη, πως έχει ρίξει το βάρος στο ματς με τη Λαμία ενώ μίλησε και για τη μάχη με την Άστον Βίλα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με τον Άρη:

«Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία . Ότι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία.»

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα:

«Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στην θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη.»

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές:

«Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Όποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίχτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ