ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έκανε το καθήκον του και φουλάρει για Άστον Βίλα!

Έκανε το καθήκον του και φουλάρει για Άστον Βίλα!

Με έναν «μαγικό» Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος παραμένει σε μεγάλα κέφια ο Θρύλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-1 για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League πριν την πρώτη «μάχη» με την Άστον Βίλα στο Μπέρμπιγχαμ για το Conference League. Aυτή τη φορά χωρίς να τιμωρηθεί από το νόμο του ποδοσφαίρου και αξιοποιώντας μέρος των (μεγάλων) ευκαιριών που δημιούργησε.

Mεγάλο ροτέισον από τον «Μέντι» ενόψει Άστον Βίλα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε μεγάλο rotation με τη Λαμία με το… μυαλό στο ματς με την Άστον Βίλα. Ο Πασχαλάκης επέστρεψε κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο και Βέζο μπροστά του, ενώ οι Κίνι, Ρίτσαρντς αγωνίστηκαν στα άκρα. Τσικίνιο, Έσε και Όρτα αποτελούσαν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Μασούρας και ο Ποντένσε ήταν στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Φραν Ναβάρο στην κορυφή.

To πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και επέβαλλε τον ρυθμό του. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πίεζε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, με στόχο φυσικά να βρει ένα γκολ που θα του κάνει πιο εύκολη τη δουλειά. Και το βρήκε στο 24’, ο Ποντένσε έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά της περιοχής. Εκείνος ταλαιπώρησε με τις ντρίμπλες του την άμυνα της Λαμίας, τροφοδότησε τον Τσικίνιο, που με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα στο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά μετά, οι Πειραιώτες με το πόδι, πατημένο στο γκάζι διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Έσε  έκλεψε και έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά στον Ναβάρο, που σούταρε ιδανικά εκτός περιοχής για το 2-0. Στη συνέχεια, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον δραστήριο Ντανιέλ Ποντένσε,  οι οποίες δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο

Δυναμικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και στο 52’ βρήκε και τρίτο γκολ.  Πιο συγκεκριμένα, ο Σιμόν έκανε το λάθος μετά την μπαλιά του Βέζο, το εκμεταλλεύτηκε ο Ποντένσε, ο οποίος πλάσαρε με λόμπα τον Κοσέλεφ που είχε βγει για το 3-0 των Πειραιωτών. Στη συνέχεια, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έριξε κατακόρυφα τις στροφές της, μετά τη χαμένη ευκαιρία του Μασούρα στο 55' και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0. Η Λαμία απείλησε δύο-τρεις φορές με τη μείωση του σκορ. Τα κατάφερε με τον Τόσιτς, πιάνοντας κοιμώμενη την άμυνα των Πειραιωτών. Ο «Μέντι» έριξε τα «γκάζια» του στους παίκτες και τελικά στις καθυστερήσεις του ματς, ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε μετά από ωραία συνεργασία διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (59' Άμπι), Βέζο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (59' Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Όρτα (84' Ελ Αραμπί), Μασούρας (73' Μαρτίνς), Ποντένσε, Ναβάρο (73' Ελ Κααμπί)

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (59' Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46' Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75' Τσούκαλος), Λέικ (84' Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46' Βασιλαντωνόπουλος)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ