ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύρραξη στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Ο Αλμέιδα έπιασε άνθρωπο από το λαιμό! (video)

Σύρραξη στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Ο Αλμέιδα έπιασε άνθρωπο από το λαιμό! (video)

Εικόνες ντροπής στην Τούμπα, με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα τον «διαφορετικό», όπως μας τον παρουσιάζουν τα «κιτρινόμαυρα» φερέφωνα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με νικητή τους «ασπρόμαυρους» με 3-2, ο Αλμέιδα ήταν σε έξαλλη κατάσταση έπιασε άνθρωπο από το λαιμό (!!!) ενώ κανένας δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει.

Αλήθεια, οι... ευαίσθητοι της ΑΕΚ, θα ζητήσουν την τιμωρία του για την συμπεριφορά του; Αυτό που έκανε θεωρείται βιοπραγία και δυσφήμιση του αθλήματος. Kαι μετά λέμε πως η βία προκαλείτε από τους χούλιγκαν. Για να δούμε θα παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας ; Θα τιμωρηθεί; Ή μήπως δεν τρέχει και τίποτα αφού το θέμα δεν αφορά τον Ολυμπιακό; Για γέλια και για κλάματα!

Περιμένουμε με... ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη σε αυτήν την υπόθεση...

Να υπενθυμίσουμε ότι ο προκλητικός Αλμέιδα δεν μας εκπλήσσει με το «ήθος» και τέτοιους είδους συμπεριφορών, καθώς και την περσινή σεζόν στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ είχε κάνει άσεμνη χειρονομία δείχνοτας τα γενετικά του όργανα στους οπαδούς των Αγρινιωτών και μαντέψτε τι έγινε... Η αθλητική δικαιοσύνη έκλεισε τα μάτια και δεν το είχε καλέσει καν σε απολογία. Ελπίζουμε να τηρηθούν τα δέοντα αυτή την φορά.

Δείτε το βίντεο:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ