ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

3/3 και πρωτάθλημα στον Πειραιά!

3/3 και πρωτάθλημα στον Πειραιά!

Ο Θρύλος ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Λαμία, πήρε χωρίς προβλήματα τους τρεις βαθμούς και στο τέλος της βραδιάς πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του μία ακόμα νίκη! Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι παρά τον πόλεμο που δέχονται, θα πάνε μέχρι τέλους για να φέρουν το 48ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι!

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι ανίκανοι να σηκώσουν αυτό το πρωτάθλημα! Δεν μπορούν, πώς το λένε; Πήρε μπρος ο Θρύλος παρά τις αναποδιές που έχει βάλει ακόμα κι ο ίδιος στον εαυτό του και άρχισαν να τρέμουν! Στο τέλος της χρονιάς, ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταθλητής. Ξέρει τον τρόπο, έχει τα... καρύδια και θα είναι ξανά στην κορυφή! Τους υπόλοιπους δεν τους βλέπει!

Στις τρεις αγωνιστικές των playoffs που απομένουν οι Πειραιώτες θα πάνε με την ψυχολογία στα ύψη και θα διεκδικήσουν σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη καθώς «λοκάρουν» το «3/3», καθώς έτσι θα κατακτήσει το 48ο πρωτάθλημα. Τίποτα λιγότερο. Αυτή είναι η νοοτροπία του σπουδαίου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους» έρχονται, ενώ, τώρα φουλάρουν για το όνειρο τρελό για το τελικό του Conference League, με το εμπόδιο της Άστον Βίλα να είναι στα προσεχώς, αφού ακολουθούν οι ιστορικοί ημιτελικοί.

Περνάμε, λοιπόν στον τελικό του Conference στην OPAP Arena και κάνουμε το 3/3 και σηκώνουμε το πιο μάγκικο και Πειραιώτικο πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Κυριακή 12 Μαΐου (εξ αναβολής, 5η αγωνιστική)

20:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τετάρτη 15 Μαΐου

20:00 Ολυμπιακός ΑΕΚ

20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

20:00 Λαμία-Αρης

Κυριακή 19 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ-Λαμία

20:00 Αρης-ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δείτε την βαθμολογία:

 

 

PHOTO GALLERY

3/3 και πρωτάθλημα στον Πειραιά!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ