ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Τσικίνιο δικαιώνει τον «Μέντι»!

Ο Τσικίνιο δικαιώνει τον «Μέντι»!

Ο Τσικίνιο που σκόραρε για το 1-0 του Ολυμπιακού και για δεύτερη φορά με τα «ερυθρόλευκα» μετά από το 3-2 με αντίπαλο Φενέρμπαχτσε, είπε στην Cosmote TV: «Ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε για να κερδίσουμε. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πρέπει να μένουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ήταν υποχρέωσή μας να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Τίποτα παραπάνω από αυτό που δείχνω. Ότι σας κοιτάζω κι εγώ».

Κατέληξε για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, στο «Βίλα Παρκ», στις 2 Μαίου: «Αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα τα πάμε καλά».

Η οδηγία που έχει λάβει πάντως ο Τσικίνιο στα τελευταία παιχνίδια είναι ξεκάθαρη. Με τον πρώην μέσο της Μπενφίκα να κινείται πολύ κοντά στον επιθετικό (Φραν Ναβάρο) και αυτό το είδαμε και στο 4-1 επί της Λαμίας. Και ο Μεντιλίμπαρ αισθάνεται δικαιωμένος που τον είδε να πετυχαίνει γκολ μετά από την ασίστ του Ποντένσε και μάλιστα αυτό που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου. O 28χρονος άσος έχει έναν καλό απολογισμό τερμάτων στην καριέρα του, με 31 γκολ σε 222 επίσημες συμμετοχές και αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα νούμερα του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ