ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Γράφουμε ιστορία, παθιάζουμε τον κόσμο»

«Γράφουμε ιστορία, παθιάζουμε τον κόσμο»

Στην εκπομπή «El Cubo» του επίσημου σάιτ της Σεβίλλης μίλησε ο Βιθέντε Ιμπόρα. Διαβάστε εδώ το πρώτο «part» της συνέντευξης του και την κουβέντα που είχε με τον Ισπανό δημοσιογράφο…

-Πως τα περνάς στην Ελλάδα;

-Μια χαρά όλα.

-Μόνο μια χαρά; Άκουσα ότι ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας νέος Έλληνας θεός.

-Ναι, όντως. Έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, αλλά ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε και τώρα ελπίζουμε να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

-Γίνεται σχόλιο για την υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο μετά τη νίκη με τη Φενέρ. Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος λέει ότι μπορεί κανείς να δει την τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού.

-Η πρόκριση επί της Φενέρ, καθώς και η νίκη επί του ΠΑΟΚ (έβαλε στα θετικά και το Χ με τον Άρη), αποτελεί για εσένα Βιθέντε μια από την καλύτερες περιόδους της φετινής σεζόν, λαμβάνοντας υπόψιν ότι από την αρχή της σεζόν έχεις αλλάξει και δύο προπονητές.

-ναι, ναι φυσικά. Είναι η καλύτερη περίοδος της σεζόν, διότι τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα μας δίνουν σταθερότητα και ηρεμία για να δουλέψουμε. Στα αρνητικά είναι οι δύο πόντοι, που απολέσαμε κόντρα στον Άρη, πράγμα που μας αφήνει πίσω στην κούρσα του τίτλου. Όμως, ακόμα διεκδικούμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη αυτών των δύο στόχων.

-Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός (όπως και οι υπόλοιποι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου) προκρίνεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

-ναι, σωστά. Πρώτη φορά προκρινόμαστε στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το γεγονός ότι γράφουμε ιστορία παθιάζει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς μας.

Σας εξέπληξε η υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού με τα καπνογόνα και τα συνθήματα;

-Ήταν φανταστική η υποδοχή τους, κάτι που έκαναν και στον προηγούμενο γύρω όταν ανατρέψαμε το 1-4 της Μακάμπι. Είναι η πραγματική ουσία του ποδοσφαίρου το να μπορείς να πανηγυρίζεις με τον κόσμο σου, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στις 7 το πρωί. Πολύς κόσμος ξενύχτισε για να μας υποδεχθεί ενώ άλλοι πήγαν μετά κατευθείαν στη δουλειά τους.

-Παρατήρησες ότι ο Μεντιλίμπαρ είχε γυρισμένη πλάτη κατά τη διαδικασία των πέναλτι;

-Ναι, είδα μερικές φωτογραφίες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ