ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποντένσε: «Να κερδίσουμε ξανά»

Ποντένσε: «Να κερδίσουμε ξανά»

Βήμα-βήμα βλέπει τα πράγματα ο Ντανιέλ Ποντένσε για τη συνέχεια του Conference League. Οι Πειραιώτες έχουν δύο αγώνες μπροστά τους, για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προστατέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, με αντίπαλο την Άστον Βίλα, στο «Villa Park», όπου θριάμβευσαν με 4-2 και στη συνέχεια, να νικήσουν τον νικητή του ζευγαριού της Μπριζ με αντίπαλο την Φιορεντίνα (3-2 οι Ιταλοί στην έδρα τους, στο πρώτο ματς).

«Δε θέλω να μιλάω για τον τελικό, εμείς πηγαίνουμε βήμα με το βήμα, ματς με το ματς. Την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε ξανά και θα δούμε», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός που βοήθησε πολύ στην τεράστια νίκη, μιλώντας στα μικρόφωνα της UEFA, έχοντας μαγική ασίστ στο 2-0 για τον Ελ Κααμπί, αλλά και πάσα στη φάση του 4-2, στον Σαντιάγκο Έσε.

 «Θα είναι πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα για εμάς και εκείνους, γιατί οι οπαδοί μας, μας ωθούν συνέχεια, αλλά η Άστον Βίλα θα παίξει ένα ίδιο ματς, επειδή έτσι της αρέσει να παίζει, αυτό είναι το  DNA της», πρόσθεσε ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Εμείς έχουμε να υπερασπιστούμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα τώρα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να σκοράρουμε, αλλιώς θα μας πιέσουν. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε ξανά».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ