ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Άστον Βίλα

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Άστον Βίλα

Kακή εμφάνιση και ήττα με κομβική απώλεια πριν τον Ολυμπιακό για την Άστον Βίλα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράϊτον εκτός έδρας, έχοντας μια σημαντική απώλεια, αυτή του φορμαρισμένου Μόργκαν Ρότζερς που αποχώρησε τραυματίας στο 25'. Όλα αυτά τέσσερις ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης (9/5, 22:00) στο Ναό.

Με τον Ουνάι Έμερι να παρατάσσει ενδεκάδα με αλλαγές στην άμυνα σε σχέση με την ήττα την Πέμπτη στο «Villa Park», η εικόνα ήταν αρκετά υποτονική και από τις δύο ομάδες στο 1ο μέρος. Δεν βρήκε ποτέ λύσεις στην επίθεση ενώ το σκορ μοιάζει κολακευτικό για την εικόνα του αγώνα: ένα σουτ του Ντιαμπί στο 6′. Ο Ρόμπιν Όλσεν ήταν από τους διακριθέντες των «χωριατών» να κάνει δύο επεμβάσεις με τα πόδια για να κρατήσει το μηδέν. Στο 23' ο Έμερι έχασε τον Μόργκαν Ρότζερς με μυϊκό τραυματισμό και έριξε στη μάχη τον Μάτι Κας, όμως στη συνέχεια δεν έκανε άλλες αλλαγές, παρά την κακή εικόνα της ομάδας του.

Στο 69’, ο Πασκάλ Γκρος σκόραρε για την Μπράιτον, αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού σκόραρε, αλλά ούτε αυτό δεν μέτρησε μέσω VAR και στο 87' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Έζρι Κόνσα στον Σιμόν Αντινγκρά. Ο Όλσεν έπιασε την εκτέλεση του Ζοάο Πέντρο, όμως στο ριμπάουντ ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Σουηδό κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Φερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Ίγκορ, Γκρος, Γκίλμουρ (89′ Μπαλεμπά), Μπουονανότε (61′ Ενσίσο), Ζοάο Πέδρο, Αντίνγκρα (90+3′ Μπάρκο), Γουέλμπεκ (89′ Μόντερ)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάι Έμερι): Όλσεν, Κόνσα (90′ Τσέιμπερς), Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντιν (90′ Μορένο), Μπέιλι, ΜακΓκιν, Ντούγκλας Λουίζ, Ρότζερς (25′ λ. τρ. Κας), Ντιαμπί (73′ Ντουράν), Γουότκινς

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ