ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετράει αντίστροφα

Μετράει αντίστροφα

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους και αναχωρούν το απόγευμα για το Ισραήλ.

Ο στόχος είναι γνωστός, τον ξέρουν όλοι. Ο Θρύλος θέλει το "διπλό" ώστε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Ναι, ο Ολυμπιακός περνάει και ισόπαλο σκορ με γκολ, αλλά στο Λιμάνι πηγαίνουν στο Ισραήλ ΜΟΝΟ για τη νίκη.

Άλλα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει έτοιμο το πλάνο πρόκρισης για τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε, ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Δημήτρη Σιόβα και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τη θέση του Έλληνα στόπερ αναμένεται να πάρει ο Μάνουελ Ντα Κόστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ