ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα σχέδια του Έμερι για Ολυμπιακό

Τα σχέδια του Έμερι για Ολυμπιακό

Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Ουνάι Έμερι, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα αγγλικά ρεπορτάζ ωστόσο, αναμένεται να βασιστεί σε σύστημα 4-4-1-1 επαναφέροντας εκτός απροόπτου κάτω από τα γκολπόστ τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Είπε, άλλωστε, ο Έμερι: «Έχουμε παίκτες που είναι κοντά στην επιστροφή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν. Θα το δούμε. Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Μαρτίνες στον αγώνα, είναι μαζί μας. Είχε έναν τραυματισμό, θα μιλήσουμε και αύριο και εάν είναι απολύτως έτοιμος θα παίξει».

 Ο Έζρι Κόνσα θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Πάου Τόρες και Ντιέγκο Κάρλος να παίρνουν τις θέσεις τους στο κέντρο της άμυνας, με τον φορμαρισμένο Ντινιέ να παραμένει στο αριστερό άκρο.

Μπροστά από τον Κόνσα στη δεξιά πλευρά αναμένεται να ξεκινήσει ο Μάτι Κας στη θέση του τραυματία Μόργκαν Ρότζερς με τον Λίον Μπέιλι να μετατοπίζεται στα αριστερά. Ντάγκλας Λουίζ και Τζον ΜακΓκιν θα βρίσκονται στον άξονα προκειμένου να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού της Άστον Βίλα.

Ο Μούσα Ντιαμπί και ο Όλι Γουότκινς θα είναι οι δύο επιλογές στην επιθετική γραμμή. Αυτοί ήταν και οι δύο παίκτες που σκόραραν για την Άστον Βίλα, στο 2-4 από τον Ολυμπιακό, στο «Villa Park», στις 2/5.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ