ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός, η Φιορεντίνα και το «τρελό» με τους αντιπάλους

Ο Ολυμπιακός, η Φιορεντίνα και το «τρελό» με τους αντιπάλους

Η Φιορεντίνα αντίπαλος του Ολυμπιακού, εάν προκριθεί στον τελικό! Οι Ιταλοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Μπριζ και πέρασαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Conference League

Η Φιορεντίνα έφυγε αλώβητη, με το πολύτιμο 1-1 από το Βέλγιο, στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-2 στον πρώτο αγώνα στο «Artemio Franci» έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 29/5 στην «OPAP Arena». Οι «βιόλα» έφτασαν για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Europa Conference, έχοντας ηττηθεί στο περσινό καταληκτικό παιχνίδι της διοργάνωσης απ’ τη Γουέστ Χαμ με 2-1 και πλέον, ψάχνουν την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου μετά από 63 χρόνια και το Κύπελλο Κυπελλούχων το οποίο είχαν κάνει δικό τους τη σεζόν 1960-61.

Ποιο είναι πάντως το «τρελό» με τη μέχρι στιγμής πορεία της Φιορεντίνα στην Ευρώπη; Πως αντιμετώπισε τρεις ομάδες με τις οποίες έπαιξε και ο Ολυμπιακός! Συγκεκριμένα, νίκησε δύο φορές την Τσουκαρίτσκι με 0-1 και 6-0, έφερε δύο ισοπαλίες με την Φερεντσβάρος με 2-2 και 1-1, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Παράλληλα, νίκησε με 2-1 την Γκενκ και πήρε 2-2 στο Βέλγιο!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ