ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο, η ενέργεια του σε κάνει να νιώθεις νικητής»

Μαρινάκης: «Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο, η ενέργεια του σε κάνει να νιώθεις νικητής»

Την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη) έγραψε ο Ολυμπιακός, αφού με δύο γκολ του ασταμάτητου Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «πάτησε» (2-0, 6-2) την Αστον Βίλα και στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε θριαμβευτικά στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

O ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης όντας περιχαρής για την πρόκριση στάθηκε σε δηλώσεις του στο BBC στη μαγική ενέργεια του γηπέδου Καραϊσκάκη, που «σε κάνει να νιώθεις νικητής από την αρχή χάρη στη θετική ενέργεια του κόσμου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο γνωστό βρετανικό Μέσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο BBC:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το φανταστικό κοινό, όλοι μάς υποστήριξαν. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά, έχεις αυτή τη θετική ενέργεια που σε βοηθά και νιώθεις νικητής από την αρχή».

Για τη Νότιγχαμ και την προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία: «Είμαι βέβαιος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε στα επόμενα χρόνια πού θα έχει φτάσει η Φόρεστ. Είναι μια σπουδαία ομάδα, μας εμπνέει και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και θα δείτε στα επόμενα χρόνια ότι έχουμε μεγάλα όνειρα για τη Φόρεστ».

Για τη διαιτησία στην Πρέμιερ και τα γεγονότα στο ματς με την Έβερτον: «Είναι αγχωτικό εξαιτίας αυτού που συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς με κάποιες αποφάσεις και την αφαίρεση βαθμών. Οι αποφάσεις των διαιτητών μάς έχουν κοστίσει βαθμούς και αυτό είναι κάτι που έχει επαναληφθεί και επαναληφθεί και αυτό που περιμένουμε από την Πρέμιερ Λιγκ και τους διαιτητές είναι να διορθώσουν αυτά τα λάθη. Είναι κρίμα γιατί έχουμε μεγάλη όρεξη για τον σύλλογο και δεν τα παρατάμε ποτέ. Ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω τρία επαναλαμβανόμενα λάθη που έγιναν από τον ίδιο παίκτη της Έβερτον. Επίσης είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ ότι όλοι οι διαιτητές έχουν μια προτίμηση, ποια ομάδα υποστηρίζουν. Δυστυχώς δεν συνέβη τίποτα και δεν έκαναν καμία αλλαγή και μετά είδαμε αυτό που είδαμε».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ