ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτός «ενώνει» τους φιναλίστ!

Αυτός «ενώνει» τους φιναλίστ!

O Ολυμπιακός θα συναντήσει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στις 29/5 στην «Opap Arena».  Eπίσης το 1990 ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ όπου έχασε τον τίτλο σε διπλό τελικό από τη Γιουβέντους, ενώ πέρυσι ηττήθηκε με 2-1 από την Γουέστ Χαμ στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά και η Φιορεντίνα δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά σε επίσημο παιχνίδι αλλά στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχει ένας παίκτης που έγραψε τεράστια ιστορία με τους «Βιόλα» και συνδέει τα δύο κλαμπ.

 Είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος στα 34 του παίζει στον Ολυμπιακό και στον τελικό της 29ης Μαϊου θα βρει απέναντι του την παλιά του ομάδα, από την οποία και θα θέλει να «αρπάξει» την κούπα. Το 2008 η Φιορεντίνα έδωσε 10,8 εκαρ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Μαυροβούνιο στράικερ από την Παρτίζαν.  Έπαιξε εκεί έως το 2013 και είχε συνολικά 135 ματς και 40 γκολ.

Ο Γιόβετιτς στη Φιορεντίνα έπαιξε τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Φέτος ο Μαυροβούνιος που ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πήραν τα… πάνω τους με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου, έχει πετύχει ήδη δύο γκολ στο Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με την Μακάμπι και την Φενέρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ