ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντι Λίβιο: «Οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται»

Ντι Λίβιο: «Οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται»

O Άνχελο Ντι Λίβιο, πρώην ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, μίλησε για τον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στους «βιόλα».

Αναλυτικότερα, στο πρώτο του σχόλιο για την ομάδα και τη σεζόν, γενικότερα, υπογράμμισε: «Κατά τη γνώμη μου είναι θετικό το πρόσημο, ακόμα κι αν υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά. Ελπίζω, ο τελικός της Αθήνας να προσεγγιστεί και να διαβαστεί διαφορετικά από αυτόν της Πράγας. Οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται».

Συνέχισε για τον Νίκο: «Μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Για μένα είναι ένα από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αν βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό. Ο Νίκο ενδιαφέρεται πολύ για τη φανέλα και είναι εξαιρετικός ηγέτης για τη Φιορεντίνα. Θα φύγουν τα ιταλικά; Από έξω δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα, στο τέλος της σεζόν θα γίνουν αξιολογήσεις για να καταλάβουμε τι μπορεί να δώσει στη Φιορεντίνα και το αντίστροφο. Τώρα, πρέπει να σκεφτούμε την Αθήνα». Αναφορικά με τον Μπελότι, δήλωσε: «Είναι το πρωτότυπο ενός παίκτη που θα ήθελα στην ομάδα μου». Τέλος, για τους Ικονέ ή Κουάμε στον τελικό, κατέληξε: «Βλέπω τον Κουάμε περισσότερο, είναι καλός στην εναέρια μονομαχία και μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Το να χάσεις τον τελικό, σε βοηθά να κερδίσεις τον επόμενο».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ