ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μιλένκοβιτς εναντίον Γιόβετιτς

Μιλένκοβιτς εναντίον Γιόβετιτς

Ο Γιόβετιτς δε μοιάζει εύκολο ίσως, να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του τελικού με την Φιορεντίνα, αλλά θα μπορούσε να έρθει ως μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Μάλιστα, στην αμυντική γραμμή της Φιορεντίνα, δεσπόζει η παρουσία του στόπερ Νίκολα Μιλένκοβιτς. Έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά από τις «μάχες» που έχει δώσει το Μαυροβούνιο του Στέβαν με την Σερβία του Μιλένκοβιτς! Τρεις φορές τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρελθόν, οι δύο τελευταίες στη σεζόν 2022-23. Ο Γιόβετιτς κατάφερε μάλιστα να σκοράρει στην πιο πρόσφατη ήττα με 3-1, ενώ στα δύο προηγούμενα οι Σέρβοι νίκησαν με 2-0. «Ειλικρινά δεν έχω ακούσει νέα του, αλλά τον ξέρω και είναι ένα εξαιρετικό αγόρι, ένας εξαιρετικός παίκτης. Ξέρω τι σημάδι άφησε εδώ στη Φλωρεντία και πόσοι άνθρωποι τον αγαπούν» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Σέρβος στόπερ για τον «Γιόβε».

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιόβετιτς έχει υπογραμμίσει πολλές φορές πως δεν θα πανηγυρίσει, αν πετύχει γκολ απέναντι στην Φιορεντίνα. Ο Μαυροβούνιος φορ άλλωστε, πέρασε στους «βιόλα» τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και έκανε το «μπαμ» σκοράροντας 40 φορές και «μοιράζοντας» 21 ασίστ σε 135 παιχνίδια με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Εκτός από την Φιορεντίνα, ο Γιόβετιτς έπαιξε και στην Ίντερ, με 7 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως και τις τέσσερις φορές που οι «νερατζούρι» αντιμετώπισαν τους «βιόλα», ο φορ του Ολυμπιακού δεν έπαιξε ούτε λεπτό! Σε μια ήττα με 1-4, ήταν εκτός αποστολής, σε μια νέα ήττα με 2-1 ήταν και πάλι εκτός αποστολής, ενώ σε δύο νίκες με 4-2 και 3-0 ήταν στον πάγκο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ