ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θύρα 7: «Ραντεβού στο γήπεδο αδέρφια»

Θύρα 7: «Ραντεβού στο γήπεδο αδέρφια»

Το μήνυμά της στον κόσμο του Ολυμπιακού, για τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα στην «AEK Arena», στις 29/5 (22:00), έστειλε με ανάρτηση στα social media, η Θύρα 7.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ότι πλέον δεν μας προξενεί εντύπωση η οποιαδήποτε απαγόρευση από την μεριά του κράτους και της αστυνομίας!

Για να είμαστε ειλικρινείς την αναμέναμε,ελπίζοντας βέβαια μήπως αλλάξει έστω και την ύστατη στιγμή κάτι σε αυτό το δήθεν “επιτελικό” κράτος.

Σε αυτό το κράτος που επικρατεί η λογική του “επειδή πονάει το κεφάλι,κόβουμε το κεφάλι”!

Το μόνο που λειτουργεί άλλωστε είναι η γραμμή 112 και το μόνο που νοιάζει την κυβέρνηση,είναι η έξωθεν

“Καλή μαρτυρία”με όποιο κόστος για τους πολίτες της χώρας!

Είτε αυτό λέγεται συγκάλυψη…μπάζωμα…

απαγόρευση!

Τις τελευταίες δέκα ημέρες όπως κάθε Μάιο γίνονται οι τελικοί των διαφόρων αθλητικών διοργανώσεων σε όλη την Ευρώπη(Δουβλίνο,

Βερολίνο,Λονδίνο κτλ) αγώνες με χιλιάδες κόσμου απ’ όλους τους φιναλίστ! Χιλιάδες κόσμου,που κυκλοφορούν γύρω από τα γήπεδα αλλά και χιλιόμετρα μακριά από αυτά.

Οπαδοί κάθε ομάδας που πηγαίνουν στα γήπεδα με τις σημαίες, τα λάβαρα τους και φωνάζουν τα αγαπημένα τους συνθήματα,υπό την διακριτική εποπτεία της αστυνομίας!

Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα και στην δική μας περίπτωση,να υπάρξει μια διακριτική παρουσία της αστυνομίας,άλλωστε εμείς οι ίδιοι θα περιφρουρούσαμε την πορεία μας προς την φιλαδέλφεια,όπως έχουμε κάνει δεκάδες φορές στην ιστορία μας!

Ένας ευρωπαϊκός τελικός στη Αθήνα θα έπρεπε να είναι γιορτή και ευκαιρία προβολής της χώρας μας και όχι μια ακόμα υποχρέωση,που θα βγάλετε εις πέρας με απαγορεύσεις.

Είναι αστείο που αναφέρατε στην ανακοίνωση σας, ότι απειλείται η κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης,την οποία εσείς ζημιώνετε με τις αποφάσεις σας!

Η ερήμωση του λεκανοπεδίου αυτό ακριβώς θα πλήξει,τα διάφορα μαγαζιά που περιμένουν τον κόσμο για να έχουν έσοδα και να επιβιώσουν και όλα αυτά για να έχετε “ήσυχο το κεφάλι σας”.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί τρόπο ζωής για πάρα πολλούς ανθρώπους που το παρακολουθούν αλλά και βιοπορίζονται απο τις δραστηριότητες που είναι συνδεδεμένες με αυτό..

Ψιλά γράμματα όλα αυτά για εσάς!

Αν είχατε την στοιχειώδη νοημοσύνη,θα γνωρίζατε ότι το να έχετε μόνο δύο σημεία να περιφρουρήσετε,τα τρένα και την πορεία θα ήταν ευκολότερο από να έχετε υπό την εποπτεία σας, διάσπαρτες παρέες που θα πάνε στο γήπεδο,εκτός και αν νομίζετε ότι 9.000 άνθρωποι θα μετακινηθούν ΜΟΝΟ με τα τρένα.

Καλές βάρδιες λοιπόν!

Η 29η Μαϊου είναι μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο που αγαπάμε και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε έστω και χωρίς την θέληση μας,να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε αυτόν και στον απλό κόσμο της ομάδας μας.

Για όλα τα παραπάνω,ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ με ελεύθερη βούληση ας διαλέξει τον τρόπο που θα μεταβεί στο γήπεδο.

Ραντεβού στο γήπεδο αδέρφια!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζήτω η ΘΥΡΑ 7».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ