ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έσε-Μπελτράν: Από αντίπαλοι... συμπαίκτες

Έσε-Μπελτράν: Από αντίπαλοι... συμπαίκτες

Μεγάλη διάκριση για τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού, μιας και αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής Κ23 κόντρα στην Παραγουάη, με «φόντο» τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ως γνωστόν, ο μέσος των «ερυθρόλευκων» ενσωματώθηκε στην Εθνική Αργεντινής Κ23, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 22χρονος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Χαβιέρ Μασεράνο και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο νικηφόρο φιλικό με 4-0 απέναντι στην Παραγουάη. Aναλυτικότερα, ο άσος των «ερυθρολεύκων» πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, στο 62ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Άλαν Βαρέλα και αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού χαφ. Η ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής ήταν καταιγιστική και έδειξε απόλυτα έτοιμη, ενόψει Παρισιού, καθώς επικράτησε με 4-0.

Τα δύο γκολ των νικητών, μάλιστα, πέτυχε ο Μπελτράν. Ο Λούκας είναι ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα και είχε παίξει ως αλλαγή στον τελικό του Conference League, ήταν από τα τελευταία «χαρτιά» του Ιταλιάνο απέναντι στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ, για να «κλέψει» το ματς και την κούπα. Ο Έσε, που είχε την ασίστ στον Ελ Κααμπί στον τελικό, «μοιράστηκε» μαζί του το γήπεδο για κάποια λεπτά και σίγουρα, οι δύο τους είχαν πολλά να πουν στα αποδυτήρια για τον αγώνα της 29ης Μαΐου που έμεινε στην ιστορία για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, αλλά ήταν ο δεύτερος σερί χαμένος για τους «βιόλα», μετά από αυτόν με την Γουεστ Χαμ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ