ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έσβησε» τον Εν Νεσίρι ο Ελ Κααμπί

«Έσβησε» τον Εν Νεσίρι ο Ελ Κααμπί

Σε… τρελά κέφια βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Μαροκινός έχει έναν εντυπωσιακό απολογισμό, αφού έχει ουσιαστικά 50% επιτυχία με το εθνόσημο στο στήθος. Έχει σκοράρει 22 τέρματα, σε 45 αναμετρήσεις, ενώ υπενθυμίζουμε πως έχει δώσει και μισή ντουζίνα ασίστ για τους συμπαίκτες του. Φυσικά, με τις συμμετοχές του να αυξάνονται διαρκώς, οι αριθμοί του 31χρονου φορ, αναμένεται να «εκτιναχτούν» ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Επίσης, αποθεώνεται στη χώρα του ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στην πατρίδα του λένε πως αξίζει τη θέση του βασικού, έναντι του Γιουσέφ Εν Νεσίρι, ο οποίος απέτυχε να σκοράρει σε καθοριστικούς και σημαντικούς αγώνες.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν από πολλούς φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα θεωρήθηκαν μια… ήττα για τον επιθετικό της Σεβίλλης, ο οποίος είχε γίνει αντικείμενο μεγάλης κριτικής από ειδικούς σε θέματα ποδοσφαίρου, ειδικά από τη στιγμή που του δόθηκε πλήρης ευκαιρία από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, ο τελευταίος που τον υπερασπίστηκε. Πολλές φορές αντιμετώπισε την κριτική που του άσκησαν οι Μαροκινοί οπαδοί. Ο Ελ Κααμπί όπως και να έχει είναι στα… καλύτερα του και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε χατ-τρικ στην Αγγλία με την Άστον Βίλα αλλά και δύο γκολ στη ρεβάνς. Με τον Ουνάι Έμερι να μην μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ