ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ελ Κααμπί: «Μην είστε σκληροί με την ομάδα»

Ελ Κααμπί: «Μην είστε σκληροί με την ομάδα»

Για την κριτική που δέχεται η Εθνική ομάδα του Μαρόκου, μίλησε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε μέσα της πατρίδας του.

Ο φορ του Ολυμπιακού άλλωστε, σκόραρε χατ-τρικ στον αγώνα με αντίπαλο το Κονγκό και έστειλε το μήνυμα του λέγοντας: «Είμαι παιδί του λαού, και πριν γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήμουν οπαδός της Εθνικής ομάδας της χώρας μου. Καταλαβαίνω τον υπερβολικό ενθουσιασμό που διακατέχει τον καθένα μας και την κριτική, όταν τα Λιοντάρια δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, αλλά αυτό που μερικές φορές μας λυπεί είναι ότι συνδέουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την αδυναμία της ομάδας μας».

Κατέληξε λέγοντας: «Επομένως, λέω ότι αυτή η εμφάνιση, ήταν χάρη στην αποφασιστικότητα των παικτών, του προπονητή και της ομάδας συνολικά να συμφιλιωθούν με τους οπαδούς και να ανακτήσουν την μεταξύ μας εμπιστοσύνη. Οπότε, το μήνυμά μου προς εσάς είναι: “Παρακαλώ μην είστε σκληροί με αυτήν την ομάδα που μας έκανε χαρούμενους στο Κατάρ και είμαι βέβαιος ότι θα μας κάνει ευτυχισμένους στο μέλλον.” Αν θέλει ο Παντοδύναμος Θεός».

Ο Ελ Κααμπί φυσικά τόνισε ακόμα πως έχει ως μεγάλο στόχο την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και πως δεν το έβαλε κάτω μετά από την απουσία του από την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, στο Μουντιάλ που έγινε στο Κατάρ τον Δεκέμβριο του 2022. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ