ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Όλα για την κούπα!

Θρύλος είσαι! Όλα για την κούπα!
Να τελειώσει με τον ιδανικότερο τρόπο μία απίστευτη χρονιά για το σύλλογο γενικότερα θέλει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (16/6, 19:30) με μόνο ένα στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το αβαντάζ της έδρας, κερδίζοντας τόσο στο πρώτο παιχνίδι με 25-23, όσο και στο 3ο με 24-22, έπειτα από παράταση. Παρ' όλα αυτά, οι δύο εκτός έδρας ήττες (25-23 & 28-23) έφεραν τη σειρά στο 2-2 και στο να κρίνεται σε πέμπτο παιχνίδι.
Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του μπροστά στον κόσμο του. Διότι εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Χάντμπολ, ο Θρύλος θα φτάσει τους 314 τίτλους στα πέντε ομαδικά αθλήματα, εκ των οποίων οι 201 προέρχονται από τα τμήματα του ερασιτέχνη. Μάλιστα, με μόλις λίγα χρόνια ύπαρξης, το τμήμα θα φτάσει τα 4 πρωταθλήματα και τις 9 κούπες συνολικά.
Δείγμα ενδεικτικό για το σημείο που βρίσκεται, πια, το όραμα των Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, που αποτελούν τους "στυλοβάτες" του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μαζί με τους παίκτες και τις παίκτριες, καθώς και τους προπονητές αλλά και το σταφ των ομάδων.
Ακόμα μία κούπα λοιπόν ετοιμάζεται να βαφτεί "κόκκινη". Ο Θρύλος έχει αποδείξει πως αξίζει να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα, και πόσο δε μάλλον με έναν ευρωπαϊκό τελικό στις πλάτες του. Τελευταίο εμπόδιο η ΑΕΚ, για να κλείσει η αγωνιστική σεζόν για τα τμήματα του Ολυμπιακού όπως αρμόζει σε μία τέτοια ομάδα. Φυσικά με έναν ακόμη τίτλο.
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ