ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει την ποιότητα και την εμπειρία να περάσει

Έχει την ποιότητα και την εμπειρία να περάσει

Τα... ρέστα του παίζει αύριο, στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός, στον επαναληπτικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μη τρελαθούμε τελείως. Σαφώς και είναι ανώτερος της Χάποελ ο Θρύλος. Δεν σημαίνει ότι επειδή έκανε κακή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, έγινε κακή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει και την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία να προκριθεί και οφείλει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά του.

Ο ίδιος (ο Ολυμπιακός) δυσκόλεψε τα πράγματα, με την εμφάνισή του και το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, ο ίδιος καλείται να τα... διευθετήσει και να δείξει ότι ήταν και παραμένει φαβορί και καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν χρειάζεται μεταγραφές. Ίσα-ίσα, χρειάζεται λίγες (έχει ολόκληρο κορμό από πέρσι) προσθήκες και καλές που θα τον δυναμώσουν περισσότερο και θα τον ενισχύσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτός ο Ολυμπιακός, όμως, μπορεί (και οφείλει) να περάσει στα πλέι οφ του Champions League. Και θα το κάνει, αύριο, στο Ισραήλ...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ