ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Απεγνωσμένα για τον Κάρμο»

«Απεγνωσμένα για τον Κάρμο»

Καθημερινό θέμα είναι στα πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης, ο Νταβίντ Κάρμο και το «αύριο» της καριέρας του. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν και έκανε μεγάλη διαφορά στο κέντρο της άμυνας, βοηθώντας και τους «παρτενέρ» του στη θέση του στόπερ, να βελτιωθούν και να φτάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει μία συμφωνία κάτω από τη ρήτρα των 18 εκ. ευρώ, του ποσού δηλαδή της ρήτρας αγοράς του, δίχως όμως επιτυχία έως τώρα, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο παίκτης να παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες στην ομάδα στην οποία ανήκει για να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Σύμφωνα, με την «Α Bola», όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το θέμα του σέντερ μπακ της Πόρτο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ούτε καμία άλλη προσφορά για τον παίκτη από άλλη ομάδα πειστική για τους «δράκους», παρότι προέκυψαν ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος Γουλβς και Λέστερ.

Καταλήγει: «ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει πίσω τον Κάρμο, αλλά ένας νέος δανεισμός με τόσο υψηλή οψιόν αγοράς θα μπορούσε να είναι εφικτός μόνο εάν περιλαμβάνει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2025». Πάντως, η Πόρτο προσπαθεί να πάρει από την Μπαρτσελόνα τον Μίκα Φαγέ και μία πώληση του Νταβίντ Κάρμο θα βοηθούσε να «ξεκλειδωθεί» η υπογραφή του νεαρού Σενεγαλέζου.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ