ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αποτυχία εάν δεν προκριθούμε" (video)

Στα ισραηλινά ΜΜΕ μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε δηλώσεις αναφορικά με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μπερ Σεβά, αλλά και όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Θρύλου, μετά την πρώτη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου παράγοντα του Θρύλου…

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά τον πρώτο αγώνα, τόνισε πώς εάν δεν πάρει η ομάδα την πρόκριση, να μην γυρίσουν πίσω!

"Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος. Όλοι παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να σεβαστούμε την επένδυση του προέδρου. Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση. Ήταν ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Τι πιστεύετε για το Ισραήλ και την Χαποέλ Μπερ Σεβά;

"Είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Έδειξαν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε την διαφορά. Είναι πρωταθλητές στη χώρα τους και τους σεβόμαστε".

Εάν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο, θα είναι αποτυχία αυτό;

"Δεν ξέρω αν θα είναι αποτυχία του κόουτς. Θα είναι μία αποτυχία για όλους. Η Χαποέλ είχε παίξει πολλά ματς στη σεζόν, για εμάς ήταν το πρώτο. Αν αποτύχουμε πρέπει να σκεφτούμε τα μαθήματα που θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Τι κάναμε λάθος... Θα είναι μεγάλο μάθημα. Ναι, φυσικά θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούμε".

Δείτε και στο σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Καρεμπέ, από το "ynet.co.il"…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ