ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είμαστε το φαβορί"

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον Ολυμπιακό. Αυτό το έχουν αντιληφθεί οι "ερυθρόλευκοι" και είναι αποφασισμένοι αύριο βράδυ να το δείξουν. Τους παίκτες εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Με τον Σέρβο μέσο να σημειώνει πως ο Θρύλος είναι καλύτερο ομάδα. Και ότι χρειάζεται σοβαρότητα, για να πάρει την πρόκριση. Αναλυτικά…

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και την πρόκριση;

"Δεν πιστεύω ότι είναι το μέρος για να εξηγήσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό είναι τα αποδυτήρια και ο αγωνιστικός χώρος. Εκεί πρέπει να δείξουμε και να κάνουμε αυτά που χρειάζονται για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Εμείς είμαστε το φαβορί. Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε καλύτερους παίκτες, πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να το δείξουμε στο γήπεδο αυτό".

Σε ερώτηση εάν υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά και τον Πρόεδρο του Θρύλου, που νεύριασε όπως διάβαζαν στον ελληνικό Τύπο, ο Σέρβος σχολίασε πως "Για μένα είναι απλό. Είμαι 3η χρονιά στην ομάδα. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάντα πίεση. Είτε παίζεις αγώνα είτε σε προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάθε εβδομάδα ζούμε αυτή την πίεση. Είναι μεγάλος ο σύλλογος και ζούμε με την πίεση αυτή".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ