ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημαντική «καμπή» για την υπόθεση Ποντένσε στον Ολυμπιακο!

Σημαντική «καμπή» για την υπόθεση Ποντένσε στον Ολυμπιακο!

Μία εκ των υποθέσεων που «καίει» όσο τίποτα τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να μείνει στον Θρύλο…όσο τίποτα, με τους «ερυθρόλευκους» να τα δίνουν «όλα» για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Μάλιστα, η Γουλβς βρίσκεται σε σημείο που, κατά πάσα πιθανότητα, βοηθάει, τον Ολυμπιακό, αφού ξεκινά το «ξεκαθάρισμα» για το ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν. Ξεκινώντας από τους παίκτες που σκοπεύει να παραχωρήσει.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι «λύκοι» θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να ακούσουν προτάσεις για ορισμένους εκ των ποδοσφαιριστών τους. Στη λίστα αυτή βρίσκεται και ο Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ οι Σάσα Κάλαντζιτς και Γκονζάλο Γκέδες είναι επίσης διαθέσιμοι για μεταγραφή, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι κύκλοι της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός περιμένει στη «γωνία», σχετικά με τις εξελίξεις, ετοιμάζοντας την πρόταση αγοράς του Ποντένσε στους Άγγλους, κάτι που είναι και ο βασικός τους στόχος να γίνει. Από εκεί και πέρα, περιμένουν την κουβέντα με τον ίδιο τον παίκτη, για την οποία αμφότερες οι δύο πλευρές είναι αισιόδοξες, τόσο για την ροή, όσο και την «χρυσή τομή» που θα οριστικοποιήσει την παραμονή του Πορτογάλου στον Πειραιά.

Πόσο δε μάλλον, μετά από μία χρονιά-ορόσημο, κατά την οποία ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε 28 συμμετοχές σε τέρματα, με 15 γκολ και 13 ασίστ. Και όλα αυτά σε 47 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις και 3.055 αγωνιστικά λεπτά, αποτελώντας ένα από τα «βαρόμετρα» έως και την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ