ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεντιλίμπαρ: «Όταν μιλάω σε έναν παίκτη, τον πιστεύω»

Μεντιλίμπαρ: «Όταν μιλάω σε έναν παίκτη, τον πιστεύω»

 Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στην «Durangaldeko Telebista» και είπε επίσης: «Όσο καλός και να είσαι, εάν αυτοί που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι μαζί σου, δεν καταλαβαίνουν αυτά που ζητάς και δεν έχουν ποιότητα, τότε δε μπορείς να κάνεις τίποτα». Συμπλήρωσε ο 63χρονος προπονητής στις δηλώσεις του: «Αυτό που μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το Κόνφερενς ήταν η πρόκριση επί της Άστον Βίλα, της τέταρτης καλύτερης ομάδας της Αγγλίας για φέτος».

Υπογράμμισε ακόμα ο Βάσκος τεχνικός: «Όταν ήμασταν στο δημαρχείο για τους πανηγυρισμούς μου ζητήθηκε να πω κάτι στον κόσμο. Εγώ μιλάω μόνο ισπανικά και αποφάσισα να πω «να ζήσουν οι μανάδες, που έκαναν εσάς του Έλληνες».

Επίσης δήλωσε: «Πάντα θα είμαι υπερευγνώμων στην Σεβίλλη, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία τόσο του να κατακτήσω έναν ευρωπαϊκό τίτλο όσο και να μπορέσω να πάω στον Ολυμπιακό. Εάν δεν υπήρχε η Σεβίλλη, δε θα υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Το ποδόσφαιρο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Δεν κάνει ποτέ τη δουλειά ο προπονητής».

Τόνισε επίσης: «Όταν συζητώ με έναν ποδοσφαιριστή σημαίνει ότι πιστεύω σε αυτόν και θέλω να τον κάνω να το καταλάβει. Όταν όμως δεν ασχολούμαι με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή, τότε αυτό είναι και κακό και έχει να κάνει με αυτόν τον ίδιο. Εάν δε σε απολύσουν, τότε δε θεωρείσαι προπονητής. Μετά την πρώτη απόλυση, είσαι και επίσημα προπονητής».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ