Εκεί θα πάρουμε την πρόκριση
Στο "Yaakov Turner Toto" θα αγωνιστεί το βράδυ ο Ολυμπιακός, με στόχο να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions Leauge. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε μία παρουσίαση του γηπέδου της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Αναλυτικά το κείμενο: "Ο Ολυμπιακός μας για το δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, σήμερα, Τετάρτη 3/8, στις 21:00.
Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για το γήπεδο των Ισραηλινών...
Το στάδιο «Yaakov Turner Toto» το οποίο έχει πάρει την ονομασία του από πρώην Δήμαρχο του Μπερ Σεβά, αποτελεί την έδρα της Χάποελ. Η χωρητικότητά του είναι 16.126 θέσεις και κατασκευάστηκε τον Αύγουστο του 2011. Ωστόσο, η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού έπαιξε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο νέο της «σπίτι» τη σεζόν 2015-2016. Τέσσερα χρόνια μετά δηλαδή. Η Χάποελ δεν μπήκε με το... δεξί στο νέο της «σπίτι», καθώς υποδέχθηκε την Μακάμπι Χάιφα στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0).
Επίσης, στα πέριξ του γηπέδου υπάρχουν και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Όπως γήπεδο για πολλαπλές χρήσεις την «Conch Arena» χωρητικότητας 3.000 θέσεων, ενώ διαθέτει και πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών. Το στάδιο «Yaakov Turner Toto», αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύγχρονα γήπεδα στο Ισραήλ και «στολίδι» για την πόλη του Μπερ Σεβά.

Εκεί λοιπόν, απόψε ο Θρύλος θα δώσει τη δική του «μάχη» για την πρόκριση στα play off του UEFA Champions League, έχοντας ως στόχο του φυσικά, την είσοδό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!".









