ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης

Δεν πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης

Αποκλεισμός από το Champions League, ο Ολυμπιακός μετά από πολλά χρόνια θα απουσιάσει από την κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το δεύτερο είναι πως η ομάδα θα συνεχίσει στην Ευρώπη, στο Europa League. Σίγουρα σε κανέναν οπαδό του Θρύλου δεν αρέσει αυτό. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τι σημαίνει αυτό;

Σε μια στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στην UEFA, στην ιστορία τους, με 70.940 βαθμούς, δεν πρέπει επ’ ουδενί να παρατήσει ο Θρύλος το Europa League. Την Παρασκευή είναι η κλήρωση, η ομάδα έχει να δώσει αγώνες στις 18 και στις 25 Αυγούστου, και θα πρέπει να μαζέψει τα… κομμάτια της από τον αποκλεισμό και να ρίξει το βάρος στο πώς θα περάσει στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης.

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παραμείνει ψηλά σε ό,τι αφορά τη θέση του στην ευρωπαϊκή βαθμολογία, θα πρέπει να πάει μακριά στη διοργάνωση. Και μην ξεχνάμε ότι είναι μια διοργάνωση που οι "ερυθρόλευκοι" και μπορούν και πρέπει να πάνε μακριά. Τα προκριματικά, φάνηκε για μια ακόμα φορά, δεν ταιριάζουν στον Θρύλο, αλλά δεν υπάρχει χαμένος χρόνος για την ομάδα. Σίγουρα η διοίκηση των πρωταθλητών θα κάνει αυτό που πρέπει, σίγουρα αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ και όχι μόνο, αλλά αυτό που μετράει, πλέον, είναι η πρόκριση στους ομίλους.

Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα γίνουν. Μια "μαύρη", μια δύσκολη νύχτα είναι αυτή της Τετάρτης. Όμως, ο χρόνος δεν είναι αρκετός και σε δύο εβδομάδες υπάρχει και πάλι ματς στην Ευρώπη. Με την ομάδα να καλείται να βγάλει αντίδραση, να κάνει αυτά που είναι απαραίτητα και να περάσει στον όμιλο, σε πρώτη φάση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

    Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

    Γνωστές 9 ομάδες. Απόψε βγαίνουν οι υπόλοιπες για την αυριανή κλήρωση του Europa League.

  • "Να μην χάσουμε την Ευρώπη"

    Τα λόγια του Μποτία που πρόσθεσε πως "πρέπει πάση θυσία να περάσουμε στους ομίλους του Europa League".

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ