ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τέλη Νοέμβρη και -17!

Τέλη Νοέμβρη και -17!

Γράφει... ιστορία ο φετινός Παναθηναϊκός! Μέσα σε 12 αγωνιστικές έχει καταφέρει να είναι στο -17 από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή στα 4/10 του πρωταθλήματος έχει σχεδόν τους μισούς βαθμούς του Θρύλου (36 με 19). Κι αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η αποκατάσταση της τάξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η διαφορά του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ! Η μία ομάδα κάνει επενδύσεις, έχει διοίκηση που βάζει βαριά το χέρι στην τσέπη, σπαταλά πολλά χρήματα για την ενίσχυση, φέρνει παίκτες πρώτη γραμμής για να μπορέσει να κυριαρχήσει εντός συνόρων και να συνεχίσει την καταξίωση εκτός συνόρων. Κι από την άλλη, ο ΠΑΟ του Γιάννη Αλαφούζου…

Μια ομάδα που προσπαθούσε με τα ψέματα να κάνει πρωταθλητισμό! Που προσπαθούσε μέσω του προέδρου του να μας πείσει ότι θέλει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε πει ότι η ομάδα του είναι καλύτερη! Όλα αυτά τα ακούσαμε από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες. Αλλά ο καθρέφτης είναι το γήπεδο!

Εκεί φαίνεται ποια ομάδα είναι καλύτερη, ποια ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ, ποια ομάδα διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ποια ομάδα παίζει καλύτερη μπάλα και στην τελική... ποια ομάδα είναι ικανή να αντέξει στο "μαραθώνιο" του πρωταθλήματος και να τερματίσει πρώτη στο φινάλε της περιόδου.

Κι όταν τόσο νωρίς, στις 30 Νοεμβρίου, η διαφορά είναι ήδη 17 βαθμοί με τον Ολυμπιακό να έχει 36 και τον ΠΑΟ να έχει 19, τα λόγια περιττεύουν. "Παγωνιά" στη Λεωφόρο και δεν έχει μπει ακόμα ο Δεκέμβρης! Και το σύνθημα "και σε πέντε-έξι εβδομάδες" είναι περισσότερο ρεαλιστικό από ποτέ... Γιατί όπως πάει το πράγματα, ο Θρύλος θα το σηκώσει πριν από τις Απόκριες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Απονομή δικαιοσύνης!

    Απονομή δικαιοσύνης!

    Μηδενισμός στο ντέρμπι, -3 στον ΠΑΟ, πρόστιμο 190.000 € και 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο στη Λεωφόρο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ