ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η θυσία της "πράσινης" Ιφιγένειας!

Η θυσία της

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "πράσινοι" για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε ολοκληρώνεται ως εξής "Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια".

Αυτός ο παραλληλισμός του Παναθηναϊκού με τη θυσία της Ιφιγένειας είναι κάτι που μας συγκλονίζει! Το "θύμα" για μια ακόμα φορά είναι ο ΠΑΟ! Δηλαδή όλα αυτά τα έκτροπα, όλα αυτά τα αίσχη που έγιναν, το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες κινδύνεψαν και πάλι ανθρώπινες ζωές σας καθιστά το "θύμα" της υπόθεσης. Γιατί περισσότερο για θύτες μοιάζετε και όχι "θύματα"!

Για την ιστορία και για όσους έχουν διαβάσει, η Ιφιγένεια τελικά δεν θυσιάστηκε. Την τελευταία στιγμή η θεά Άρτεμις την έσωσε, βάζοντας ένα ζώο (σ.σ.: άλλοι λένε ελάφι, άλλοι αρκούδα) στη θέση της για τη θυσία... Άλλοι αναφέρουν ότι μεταμορφώθηκε σε ζώο και εξαφανίστηκε, άλλοι πως ένα ζώο εμφανίστηκε και την έσωσε!

Στην περίπτωση του ΠΑΟ, του αιωνίως αδικημένου Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου, ποιος θα βρεθεί να τους σώσει και να γλιτώσουν τη διάλυση; Γιατί όπως έχουν έρθει τα πράγματα, για εκεί βαδίζουν ολοταχώς...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα ευρώ πονάνε!

    Τα ευρώ πονάνε!

    Την έφεση περιμένουν Αλαφούζος και Παναθηναϊκός για να... φουντώσουν για τα καλά την προπαγάνδα τους! 

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ