Mπρούνο: «Ανυπομονώ να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό!»
Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Champions League εξέφρασε ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι, σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι μια πολύ σημαντική σεζόν γιατί θα παίξω στο Champions League για πρώτη φορά. Ανυπομονώ για αυτό, ελπίζω να είμαι προετοιμασμένος και ελπίζω να μην τραυματιστώ.
Μιλώντας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση, πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η Νιγηρία είναι ένα μεγάλο έθνος, είναι μεγάλη ντροπή αν δεν προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το εισιτήριο».







