ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυνατό φιλικό με Νάπολι

Δυνατό φιλικό με Νάπολι

Τις «ανάσες» τους παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά από την κυριαρχική σεζόν και την κατάκτηση του του νταμπλ. Υπήρξαν κάποιοι που είχαν βέβαια τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία (που πάει για 15/7), τα βασικά του «όπλα».

Αυτή τη στιγμή, ο Βάσκος προπονητής, έχει στους… σίγουρους για τη νέα σεζόν, παίκτες και ευελπιστεί να ολοκληρωθούν οι γνωστές υποθέσεις, ώστε να πάει στις 15 Ιουλίου στην Ολλανδία όσο πιο πλήρης γίνεται για να δει την ομάδα στην σειρά των «τεστ» που θα δώσει εκεί.

Στο... τραπέζι του σχεδιασμού για τα φιλικά του καλοκαιριού έχει πέσει ξανά και η Ιταλία και είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ολυμπιακό για ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία ομάδα εκ των top 5 του Calcio. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η Νάπολι.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι σε ένα ματς με άρωμα Champions League!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ