Το μυαλό μόνο στον Πανσερραϊκό!
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νικηφόρο σερί μέχρι το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή, όντας απόλυτος. Η απαραίτητη προϋπόθεση; Να «καθαρίσει» το Σάββατο (18:00) στο Ναό τον Πανσερραϊκό και να κάνει το 3/3.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να μπαίνεις με τέρμα τα… γκάζια στη σεζόν. Γιατί το μαθηματικό «3 Χ 5» οδηγεί κατευθείαν στο 49ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Θρύλου!
Η ιστορία άλλωστε δείχνει τον δρόμο. Το 2014, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός χωρίς προκριματικά –όπως και φέτος– ξεκίνησε με σερί πέντε νικών: Πανιώνιος (3-0), Λεβαδειακός (0-2), Πλατανιάς (3-1), Ξάνθη (1-3), ΠΑΣ Γιάννινα (5-1). Ένα ξεκίνημα που έστειλε μήνυμα κυριαρχίας από νωρίς.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και φέτος. Με βατούς αντιπάλους μέχρι το ντέρμπι «αιωνίων» και με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να «χτίσει» σερί νικών που θα του δώσει ώθηση και στην Ευρώπη.
Γιατί μην ξεχνάμε: στις 17 Σεπτεμβρίου, το «Γ. Καραϊσκάκης» φοράει το ευρωπαϊκό κοστούμι του και ο Θρύλος υποδέχεται την Πάφο στην πρεμιέρα του Champions League. Ένα ματς που όλος ο Οργανισμός περιμένει με ανυπομονησία και που θα βρει την ομάδα έτοιμη, αν συνεχίσει το νικηφόρο μομέντουμ στο πρωτάθλημα.
Ο δρόμος προς το 49ο πρωτάθλημα συνεχίζεται από το Σάββατο και στην συνέχεια άπαντες στον Ολυμπιακού θα δουλέψουν για την επιστροφή στα… αστέρια!









