100στάρης ο Έσε!
Παίκτης που δύσκολα βγαίνει από τις ενδεκάδες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αξίζει να σταθούμε στο γεγονός πως ο Λατινοαμερικάνος μέσος έχει καταφέρει από τη σεζόν 2023-24, που ήρθε στο λιμάνι να παίξει σε όλα τα ματς με το «τριφύλλι», είτε μιλάμε για κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, είτε για πλέι οφ, είτε για Κύπελλο Ελλάδας! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν είχε παίξει μόνο στο πρώτο του, για την 8η αγωνιστική του τότε πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, αλλά ο αγώνας αυτός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… εξαιτίας του Χουάνκαρ. Οι «πράσινοι» εξάλλου είναι η ομάδα που έχει βρει απέναντι του, τις περισσότερες φορές στην καριέρα του!
Ακολούθησαν έντεκα παιχνίδια, με τον Έσε να παίζει στις περισσότερες των περιπτώσεων από την αρχή και τον λογαριασμό του να γράφει τρεις νίκες, ισάριθμες ήττες και πέντε ισοπαλίες. Με τέσσερις κίτρινες κάρτες να τον… συντροφεύουν μετά από τις πολλές σκληρές μονομαχίες που δίνονται στο κέντρο.
Χθες πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι της Λεωφόρου και έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα ο Copo συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να τον συγχαίρει με ανάρτηση του.
Δείτε:









