ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει... μπάλα ο Νιλμάρ!

Παίζει... μπάλα ο Νιλμάρ!

Αντίστροφη μέτρηση για το θέμα Νιλμάρ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ό,τι πρέπει από την πρώτη στιγμή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού. Και τα έχουν βρει σε όλα μαζί του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όμως, το θέμα έχει "κολλήσει" και σήμερα δεν υπήρξε η εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Να μπει δηλαδή ο Νιλμάρ στο αεροπλάνο, να ταξιδέψει για την Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Θρύλο.

Γιατί δεν έγιναν όλα αυτά; Διότι η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που αγωνίζεται ο 32χρονος επιθετικός έχει οφειλές απέναντί του. Ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Μόλις, λοιπόν, πληροφορήθηκαν ότι ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, άρχισαν να μην είναι τόσο συνεργάσιμοι με τον Βραζιλιάνο. Διότι με αυτό τον τρόπο επιδιώκουν να γλυτώσουν ένα σημαντικό μέρος των οφειλόμενων που έχουν απέναντι στον Νοτιοαμερικανό από την περασμένη περίοδο.

Με τον Νιλμάρ να το έχει πάρει πάνω του, να χειρίζεται εκείνος τις συζητήσεις και να κάνει προσπάθειες να βρει τη "χρυσή" τομή με την ομάδα από τα ΗΑΕ, ώστε και να μην χάσει τα χρήματά του και να ξεμπερδεύει για να έρθει στην Ελλάδα. Και στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι οι επαφές του Βραζιλιάνου με την Αλ Νασρ θα πάνε όπως πρέπει και θα τελειώσει άμεσα αυτή η ιστορία, με τον 32χρονο να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εξελίξεις με Νιλμάρ

    Εξελίξεις με Νιλμάρ

    Ακόμη και σήμερα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού...

  • Πιέζει ο Νιλμάρ

    Πιέζει ο Νιλμάρ

    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνεχίζει τις συζητήσεις με την Αλ Νασρ για να διευθετήσει το θέμα με τις οφειλές του, ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ