Αποθέωσαν τον Ελ Κααμπί! (photo)
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην πατρίδα του για τα παιχνίδια των Μαροκινών με το Μπαχρέιν και το Κονγκό και στο πλαίσιο αυτό, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ουαλίντ Ρεγκράγκι, έκανε ομιλία, στην οποία απέδωσε τα εύσημα σε τρεις παίκτες του. Τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον Ατσράφ Χακίμι και τον Γιασίν Μπόνο!
Για τον Αγιούμπ Ελ Καάμπι, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου ξένου παίκτη στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, ξεκίνησε λέγοντας: «Έχουμε τον Αγιούμπ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Παίκτη στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Μπράβο του».
Για τον Χακίμι επεσήμανε:«Πρέπει να συγχαρούμε τον Άτσραφ που κατέλαβε την έκτη θέση στην κατάταξη της Χρυσής Μπάλας, παρόλο που του αξίζει κάτι καλύτερο, αλλά κανένας Μαροκινός δεν έχει καταφέρει ποτέ να κατακτήσει την έκτη θέση στη Χρυσή Μπάλα. Τώρα, κάποιος από εσάς θα έπρεπε να πει ότι ο Άχραφ κατέλαβε την έκτη θέση, εγώ θα έπρεπε να είμαι πέμπτος, τέταρτος ή τρίτος, και γιατί όχι δεύτερος ή πρώτος» δήλωσε για τον Χακίμι.
Τα συγχαρητήρια στον Μπόνο ήταν για την πέμπτη θέση για βραβείο Yachine, τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. «Συγχαίρουμε επίσης τον Γιασίν Μπουνού, όπως είπα, για τον Άτσραφ. Όσο για τους τερματοφύλακες, ακόμη και εσείς κάνετε το ίδιο» κατέληξε.









