Ο «Μέντι» έπιασε τον Λεμονή!
Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο αγώνας στην Νεάπολη με αντίπαλο την Κηφισιά, ήταν το 88ο παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος προπονητής είχε 87 πριν τη σέντρα και τώρα κατάφερε να ισοφαρίσει στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λέτο, τον σπουδαίο Έλληνα τεχνικό, Τάκη Λεμονή.
Αναφορικά με τον επόμενο στόχο του «Μέντι», ακούει στο όνομα του Μίτσελ, που στις δύο θητείες του στο μεγάλο λιμάνι, έχει 90 παρουσίες στην άκρη του πάγκου. Λίγο πιο ψηλά ο Όλεγκ Μπλαχίν με 98 φορές στον πάγκο του θρύλου, με το «100» να μοιάζει κοντινό για τον Μεντιλίμπαρ.
Εξάλλου ήταν σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη με την Κηφισιά, προκειμένου να φτάσει για πρώτη φορά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Σούπερ Λιγκ. Την πρώτη φορά που έκανε τρεις σερί επιτυχίες και στη συνέχεια δε νίκησε ήταν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όταν και ο θρύλος «καθάρισε» Αστέρα, Βόλο και τις Σέρρες και έφερε ισοπαλία στην Λεωφόρο. Τώρα ήρθαν οι νίκες με ΑΕΛ, ΑΕΚ και Άρη και έκανε… ρεκόρ με την Κηφισιά.







