Κρατάμε τη νίκη, προχωράμε παρακάτω...
Το καθήκον του έκανε χθες, στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική του ηγεσία. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά ήταν σαφώς καλύτεροι σε σχέση με τα δύο ματς κόντρα στη Χάποελ. Δημιούργησαν ευκαιρίες, έδειξαν σοβαρότητα και γενικά παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα, στοιχεία που έφεραν το "διπλό" επί της Αρούκα.
Στην ομάδα γνωρίζουν καλά πως δεν έκαναν και τίποτα τρομερό και κρατάνε χαμηλά την… μπάλα. Το πρώτο βήμα έγινε, μένει να κάνουμε άλλο ένα, την ερχόμενη Πέμπτη, στον Ναό, ώστε να εξασφαλίσει ο Θρύλος την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Μία εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη είναι σημαντική για τον σύλλογο και αυτό είναι που κρατάνε. Άλλωστε, αυτό το "διπλό" είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί δίνει τη δυνατότητα στον πρωταθλητή Ελλάδας να βαδίσει στη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία και ηρεμία, στοιχεία που είναι απαραίτητα τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Κοινώς, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε παρακάτω...










