ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετά τον "τελικό" οι δανεισμοί

Μετά τον

Ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να διαθέτει ένα εξαιρετικά "γεμάτο" ρόστερ και ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να δουλέψει με αρκετούς παίκτες, οι οποίοι του "λύνουν τα χέρια" στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων".

Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο, είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να πάρει κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον -τουλάχιστον το βραχυπρόθεσμο- ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι σε πρώτη φάση φαίνεται να μην χωρούν στο rotation του.

Ο λόγος για τον Φάνη Τζανδάρη, τον Άλαν Πουλίδο, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Μοχάμεντ Μπεν, αλλά ενδεχομένως και για τους Δημήτρη Κολοβό, Τάσο Αυλωνίτη και Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναμφίβολα πρόκειται για παίκτες με ταλέντο και πολλές δυνατότητες για να κάνουν σπουδαία καριέρα. Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή ωστόσο, μοιάζουν να έχουν μείνει λίγο πίσω, με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται στα άμεσα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Άπαντες, εξάλλου, αποτελούν "επενδύσεις" της διοίκησης του Ολυμπιακού, άρα τόσο οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας, όσο και ο ίδιος ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, θα ήθελαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και να επιστρέψουν στον Πειραιά περισσότερο έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση στην 11άδα.

Για τον λόγο αυτό, μετά τον "τελικό" της 9ης Δεκεμβρίου με την Άρσεναλ, ο Μάρκο Σίλβα και οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συζητήσουν για το μέλλον των παραπάνω παικτών προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα και ν' αποφασιστεί σε ποιες ομάδες θα ήταν οφέλιμο για τους ίδιους να παραχωρηθούν ως δανεικοί, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Κάποιοι εξ αυτών, άλλωστε, θεωρούνται πολύ σημαντικά "κεφάλαια" για τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν στο λιμάνι να τους δουν να "εξαφανίζονται" ποδοσφαιρικά... Παίκτες, όπως ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο ο Θρύλος έκανε υπομονή για περισσότερο από έναν χρόνο προκειμένου να βρεθεί δικαστική λύση στην διαμάχη του με την Τίγκρες ή ο νεαρός Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος σήκωσε με την Εθνική Σερβίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και μάλιστα, ως αρχηγός της.

Γιαννιώτας και Κολοβός, από την άλλη, θεωρούνται μεγάλα εγχώρια ταλέντα, με προϋπηρεσία στο πρωτάθλημα της Super League και το μέλλον τους ανήκει, καθώς άλλωστε, αμφότεροι έχουν φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο. Οπότε πρέπει σίγουρα να γίνει σωστή διαχείρησή τους προκειμένου να καταφέρουν κι αυτοί να ενταχθούν με περισσότερες ευκαιρίες στο rotation του -πάντοτε απαιτητικού- Ολυμπιακού...

Ιδίατερη περίπτωση είναι αυτή του Μοχάμεντ Μπεν, καθώς ο επιθετικός από τις Κομόρες Νήσους αποκτήθηκε από την Βέροια ως ένας από τους καλύτερους παίκτες των τελευταίων δύο σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αρκετά γκολ και ασίστ με την φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά". Ο σοβαρός τραυματισμός του ωστόσο, με το που έκλεισε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ουσιαστικά του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στο ρόστερ. Ως εκ τούτου θεωρείται απαραίτητο για τον γαλλόφωνο επιθετικό να παίξει ως δανεικός σε μια ομάδα, στην οποία θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου ν' αποκτήσει και πάλι τα... πατήματά του και να επιστρέψει κι αυτός στου Ρέντη δριμύτερος!

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, για τους προαναφερθέντες, θα γίνει σίγουρα μετά το κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Champions League στις 9 Δεκεμβρίου...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ