Ο Ζέλσον και η Ατλέτικο…
Αφιέρωμα στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το διάσημο «Dazn». Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται είναι και αυτό του ερυθρόλευκου πλέον Ζέλσον Μαρτίνς. Το αφιέρωμα αυτό έγινε στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Ο εξτρέμ Ζέλσον Μαρτίνς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ το 2018, μετά την επίθεση στην Ακαδημία Αλκοσέτε . Είχε ξεχωρίσει σε έναν προκριματικό αγώνα εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι Κολτσονέρος τον υπέγραψαν σε μια ταραχώδη διαδικασία που κατέληξε να αποφέρει στην Σπόρτινγκ 30 εκατομμύρια ευρώ . Ωστόσο, ο Ζέλσον δεν βρήκε την επιτυχία που επιθυμούσε στη Μαδρίτη. Μετά από δώδεκα αγώνες, έφυγε για τη Μονακό» γράφεται μεταξύ άλλων για τον νυν ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού που ήδη έχει ανανεώσει και το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.
Να πούμε για την ιστορία πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχουν πέντε ονόματα Πορτογάλων παικτών που άφησαν το στίγμα τους με τη φανέλα της Ατλέτικο. Ο λόγος για τους Πάουλο Φούτρε, Τιάγκο, Ζοάο Φέλιξ, Σιμάο Σαμπρόσα και Μανις! Το όνομα του Ζέλσον όπως προαναφέραμε είναι μεταξύ αυτών που δε φάνηκαν τόσο και κάνει… παρέα στους τέσσερις παρακάτω παίκτες: Ζοάο Πίντο, (τον αδικοχαμένο) Ντιόγκο Ζότα, Πίτσι και Σίλβιο.







