Το «ερυθρόλευκο» ρεκόρ που «κυνηγάει» ο Τζολάκης
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αφού είναι βασικός και... αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, αυτός με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τόσο στην Stoiximan Super League, όσο και σε όλες τις διοργανώσεις. Με τον 23χρονο τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» να μετράει, φέτος, 38 ματς και πάνω από 3.400 λεπτά συμμετοχής, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League και Super Cup, με 21 clean sheets (55,3%).
Μάλιστα, ο Κωνσταντής «κυνηγάει» ένα μεγάλο ρεκόρ, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη στον Θρύλο: να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, δηλαδή σε κανονική περίοδο και playoffs!
Από τη σεζόν 2010-11, δηλαδή, κανένας ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών δεν έπαιξε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος: Ο Ζοσέ Σα έχασε το «απόλυτο» στα playoffs (2019-20), ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης, στην επταετία του, έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο φετινό πρωτάθλημα, λοιπόν, ο «Τζόλα» είναι βασικός και... αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, με «27 στα 27» και έχει μπροστά του ακόμα πέντε ματς στα playoffs για το «απόλυτο».







